tisdag 15 februari 2011

Idag är vi trötta!

Idag har Hugo ingen bra dag! Vaknade kanske på fel sida i morse!? Det har mest gnällts hela tiden. Trött som få och inte vill han sova. Tror helgen gör sig påmind! Det var mycket folk här och han har busat med farmor hela helgen. Dessutom sitter förkylningen i. Jag har också dragit på mig H:s förkylning. Kommer knappt ihåg hur det känns att kunna andas fritt med näsan! Så vi är lite trötta båda två.
Det har lagats barnmat idag, kokt torsk med potatis och morötter. Farmor Karin trugade med barnmatsburkar i helgen. Först ville Hugo såklart inte ha, han har från början ratat dessa barnmatsburkar. Mammas hemlagade är ju trots allt bäst! Men efter att ha mixat till barnmaten och gjort den klumpfri så gick det faktiskt ner! Så nu kan vi fuska ibland och ge färdigmat. Bra om han kan äta både och!
Hugo klöks så fort han får in en liten klump i munnen. Bjussade honom på en liten smula kärleksmums häromdagen och då kräkte han ner både sig själv och mattan under honom....! Så nu har mamma lärt sig! Inga klumpar i gröten, inga mackor, inget ris, inga kex bara slät fin puré! Antar att han är lika kräsen i maten som sin mor! Det ska ju börjas från start!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar