torsdag 20 juni 2013

Hugo 3 år!

Dagen började med skönsång för en sovande 3-åring som vägrade vakna. Efter frågade han varför vi inte sjöng!? Paketen föll i god jord. Han visste tydligen redan vad det var i...? Tjuvarna till pippihuset luskade han ut. Fråga mig inte hur!? Sen när han höll i dvd:filmen (inslagen) sa han det här är en film...! Jaha, det var kul att överraska honom! 


Efter "välling på sängen" blev det snabbt iväg på sommaravslutning på dagis. Där klädde vi midsommarstången och sen blev det dans. Hugo tyckte inte det var super kul att dansa och Ellen smet iväg på sitt håll... Efter dansen blev det fika. Jordgubbar, glass och tårta! Jordgubbar och glass var ju en höjdare tyckte Ellen! Hugo däremot beställde enbart glass, och såklart fick han det på sin födelsedag!


Vilken värme det har varit idag. Älskade sommar! Vi gick till stranden efter dagis och där träffade vi Erika, vilgot och Mio och när Linda slutat på jobbet kom hon och stina och gjorde oss sällskap. Det var riktigt varmt i vattnet. Ellen är inte direkt en badkruka och hon älskar gräva i sanden till skillnad hennes ordentliga bror. Ganska härligt att ha en av var sort!

När vi kom hem kom mormor, moffe och gamlamormor för att fira Hugo. Fler presenter...! Bortskämda unge! Han fick en grill och en dammsugare (!) perfekt, här ska städas!Vi bjöd på mat. Och sen kom den stora överraskningen. Vi hade köpt ett litet hus till Hugo. Vilken succé det blev! Där kommer han spendera många timmar!


Medan mormor och Hugo lekte affär fixade jag till efterrätten.


Istället för tårta blev det cupcakes med turkos frosting! kl 22 somnade vår prins helt slut efter en helt underbar dag! 


Tack för alla kort, samtal och presenter som kommit till vår lilla Hugo! Vår 3-åring! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar