måndag 17 juni 2013

Födelsedagskalas!

På torsdag fyller Hugo 3 år! Vi firade honom i helgen. Farmor och farfar kom och var med oss hela helgen! Vilken lyx! Ständig barnpassning och sovmorgon! Även mormor och moffe, gammelmormor och morfar och Pia kom och firade vår stora kille i söndags. Det känns verkligen som att dom blir stora när dom fyller 3! Han har verkligen utvecklats sista tiden. Bättre koordination, han är snabbare och smidigare och han pratar riktigt bra nu. Det är så kul att kunna föra en diskussion med honom. Han tänker mycket och tjatar en hel del :)  och så sjunger han. Han älskar verkligen musik och kan varenda text. Blir det en liten musiker mån tro!?

Givetvis fick han massor med paket på sitt kalas. Bland annat en rutschkana, en cykel med stödhjul, ett pippihus, lego med tågbana, en bil med husvagn, en Emil-bok, såpbubblor och kläder. Jag hade gjort en tårta med fingerkex som staket och smarties i mitten. Mycket uppskattad och superlätt att göra! 



På torsdag blir det fler paket och nästa vecka väntar barnkalas...puh! Blir nog lugnt, bara dom närmsta vännerna som kommer. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar