tisdag 19 april 2011

10 månaderskontroll!

Trodde vi skulle kommit över 10 kg-strecket, men vi har en liten bit kvar! När man är 10 månader och heter Herr Fischer väger man 9550g och är 72cm lång, längden har planat ut lite på diagrammet och ligger nu en liten bit under "normalkurvan", inte konstigt alls med tanke på två kortvuxna föräldrar :) Men allt såg perfekt ut!
Bvc-tanten:- använder han pincettgreppet? -Nej. Äter han inte smörgås och använder pincettgreppet? -Nej, han äter inte smörgås! - Reser han sig och går längs med möblerna? -Nej... Men han kan en massa andra saker som att vinka till allt och alla mest hela tiden, leka titt-ut, säga mamamama och papapapa (när han är arg!), åla sig fram i 190 och en massa andra saker! Och hör och häpna han äter 8-månaders burkar nu med STORA bitar!

Förkylning nr 4 har brutit ut på riktigt nu! Satt uppe med mitt lilla gryn vid 03.30 då han hostade tills han kräktes stackaren, lite panodil, en skvätt mollipect, lite välling och sen överflytt till våran säng gjorde till slut efter många om och men susen och vi fick sova ett par timmar till innan vi skulle upp och leka vid 06.30! Och nu är han pigg som en mört och tar sig fram i raketfart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar