onsdag 23 mars 2011

9 månader

En hel graviditet, 9 hela månader gammal och 9 kg tung! Storlek 80 i kläde.
Vart tar tiden vägen, kan den inte stanna för ett tag. Han växer och frodas. Sötaste lilla bissingen är framme inga fler syns till.
Han har inte riktigt kommit på det där med att krypa men det är väldigt kul att resa sig upp om man får hålla i sig i nått stadigt. Jag tycker dock det är ganska så skönt att veta att han sitter kvar på samma ställe som jag lämnade honom på! Om inte annat väldigt praktiskt! Det får gärna dröja tills jag får springa runt efter honom som en galning!
Vi har checkat av förkylningar, envis hosta och kräksjuka. Babyskyddet börjar bli aningens för litet, fossingarna sticker utanför kanten och jag har stora svårigheter att knäppa fast honom om han har tjocka kläder på sig, dags att byta kanske!?
Intresset för att titta i en bok och få en liten historia berättad för sig har ökat, dock får det gå illa kvickt innan intresset svalnat och boken ska tuggas sönder istället. Att riva sönder papper och tidningar är super kul. Förutom lampa och Caesar vet H nu även var klockan är och var mamma och pappa är vid förfrågning. Han kan också dansa!
Maten då.... det där med klumpar i maten fungerar fortfarande inte. Minsta lilla klump ger kväljningar. Mammas mat är fortfarande så mycket godare än burkmat. Macka och fruktbitar går INTE! Det ska vara gröt, fruktpuré och mammas hemmalagade! Det är en bestämd herre med mycket vilja. Världens underbaraste älsklings unge! Kärleken är enorm!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar