torsdag 13 december 2012

Full fart mot jul

Varför är det så att vi alltid ska ha en massa projekt igång!? Inte nog med att det är julafton om två veckor vilken vi ska ha hemma hos oss, julklapparna är inte klara på LÅNGA vägar, det ska julstädas, göras julgodis, bakas lussebullar (dom skulle varit klara nu), inhandlas massa god julmat, granen ska köpas och kläs, tvättberget växer och växer. Och så ska vi BARA renovera vår toalett också...! I helgen står spackling och målning (det ska vi göra själva) på schemat, plus allt annat! Skratta eller gråta, det är frågan... ;)
Det får bli en jävligt effektiv helg..!
Hantverkare kommer tidigt på morgonen efter nätter då vi sprungit fram och tillbaka mellan barnens rum. I natt har Hugo haft en förskräcklig hosta, han hostar tills han klöks upp slem. Diaréerna trodde jag var på upphällningen och det kanske dom är men dom fortsätter. Det har blivit en hel del bajsblöjor i veckan och jag är SÅ trött på det, konstigt nog alltid under måltiderna! Snälla försvinn!
Luciafirandet fick bli inställt och ska jag vara ärlig orkar jag inte dra på dom lusseklänningar, tomtedräkter och glitter i håret och låtsas lussa här hemma när H bara trotsar och säger NEJ till allt. Det får bli ett annat år. Så av oss får ni inga fina lussebilder på dom små grynen! I´m so sorry! Vi såg iallafall lucia på tv i morse!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar