måndag 3 december 2012

En förbaskat massa snö!!!

Som det har snöat idag! Ja det har säkert kommit 15-20 cm! Snö är fint och det lyser upp och skapar julstämning, MEN Gud så bökigt allt blir! Bara komma iväg med bilen, två barn som är påbylsade från topp till tå, sopa fram åbäket, skrapa rutorna, kallt och jäkligt imma på rutan, frusna torkarblad och halt som f**... Nä jag är ingen större fan av snö! Har hellre 25 grader varmt och sol! Mannen har precis kommit in efter en skottningsrunda. Grannarna blev glatt överraskade när dom kom hem att där var skottat!
Hantverkarna kom idag kl 7.10!! Upp och hoppa.. Vi trodde inte riktigt dom skulle komma SÅ tidigt så vi låg fortfarande kvar i sängen haha! ;) Men då blev det fart på familjen, har nog aldrig klätt på mig så fort!
Vi åkte iväg till Evelina och Agnes och där har vi haft en heldag med pepparkaksbak, vi har åkt pulka, men det var tydligen inte alls kul enl Hugo.. Oj så lik sin mor han är! Han är inte heller något fan av snö! Han stod som förstelnad och villa att mamma skulle bäja.. Sen blev det glögg och pepparkakor, vi torkade apelsiner, pyntade apelsiner med nejlikor och sen bjöds vi på kalops! Så mysigt! Imorgon ska vi vara redo kl 07 då kommer ett gäng hantverkare hit och jag tänkte fly fältet och umgås med Erika och Mio!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar