onsdag 21 november 2012

Tisdag, dags att handla!

Såg ni Nyhetsmorgon idag? Den där städtanten som var med i programmet "rent hus" var med och berättade hur äckliga våra kylskåp är och hur sällan vi gör rent i dom. Massor med bakterier börjar växa och där ställer vi in vår mat. Usch! Så när H var på dagis passade jag på att tömma kylen och diska ur alla delar och torkade rent inne i kylen med vatten och diskmedel. Passade även på att rensa ut gammal mat. Många har för varmt i kylskåpen, man ska ha runt 4 grader, det har vi! Nu ekar det tomt i kylen, vilken tur att barnbidraget kommit så vi kan ta en storhandling ikväll! Det behövs! Jag borde bli hygiensköterska...inte sant :) !?


När Hugo var liten gjorde vi all barnmat själva. Kokte, gjorde puré och frös in i små portioner. Inte konstig att han är så kräsen kanske!? Lilla Ellen får ingen hemlagad barnmat, tiden finns inte... Men det verkar inte bekymra henne, hon bara gapar och sväljer till hennes föräldrars förtjusning! Däremot blir det dyrt! Mycket dyrt. Äter Ellen barnmatsburkar så vill Hugo också ha. Han vill ha hennes efterrätter och hennes gröt. Lite avis på hennes mat. 


Varför går man inte och lägger sig tidigt varje kväll!? Varför sk aman sitta uppe för? Så trött på morgonen. Framåt fm är jag som piggast och håller på och fixar här hemma. När eftermiddan kommer är jag SÅ trött, musten går ur en. Vill ha den där förmiddagsenergin hela dagen! Ikväll blir det som sagt storhandling på Maxi. Jippi! Får iallafall lite barnfri tid. 

Har nu läst ut Keplers "Sandmannen". Den är så fantastiskt bra. Den bästa bokjag läst. Men så äcklig, vågade inte gå ner i källaren efter att jag läst. Kan verkligen rekommendera den. Kanske julklappstips!?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar