lördag 16 juni 2012

Vår lilla sjukling...

Skulle amma Ellen i natt, hon var varm som ett element! Tyckte inte hon var sig lik så tog en temp som visade 38.5. Ringde sjukvårdsupplysningen som tyckte vi skulle åka in med henne till akm. Så här små barn under 3 månader bör inte ha feber vet att BVC informerat om detta tidigare också. Sagt och gjort, jag och lilla Elle åkte upp mitt i natten till sjukhuset. Möttes av en otroligt osympatisk syrra som kanske tyvärr valt fel yrke...! Mycket tråkigt! Enligt henne skulle jag väntat tills tempen var över 38.5 med att åka in...men hallå hon hade 38.5, vad spelar det för roll!? När jag sa att jag pratat med sjukvårdsupplysningen och fått rådet att åka in sa hon, man ska inte prata med sjukvårdsupplysningen!!??!! Okej, vem ska man prata med då!? Ska alla oroliga föräldrar vända sig direkt till akuten! De hade troligtvis blivit nerringda! Aja, dumhuven finns det överallt! Fick iaf träffa en bra läkare som kollade hennes öron, bedömde det hela som en förkylning och möjlig begynnande öroninflammation. Fick åka hem med nezeril och panodil och avvakta. Fick en hel del riktlinjer ifall att hon blir sämre. Stackars lilla plutta, inte alls pigg idag. Andra förkylningen och bara 1 månad gammal! Det är tufft att vara lillasyster!


2 kommentarer:

  1. Man upphör aldrig att förvånas över hur folk inom vården är & beter sig!!! Fel "man" på fel plats kan man lugnt säga!!
    Hoppas bara att lillskrutta kryar på sig snart......om det är så att hon har en begynnande otit.....ta en droppe bröstmjölk i varje öra 2 ggr om dan....gör susen!! :o))
    Ha de´ gott!!
    Kramar från VästerviksPia

    SvaraRadera
  2. De är jobbigt när dom små är sjuka :( Hoppas hon blir piggare snart.

    SvaraRadera