torsdag 29 december 2011

Julen 2011

Då var julen överstökad! Skönt tycker jag! Med förhoppningen att det skulle bli en lugn kväll på jobbet så fick vi oss en överraskning! Fullt ös från start och när det väl lugnade ner sig och vi satt och skulle äta vår julmat och dela ut julklapparna vi hade med oss blev det plötsligt mycket att göra igen. Med sjuka patienter kan allt hända oavsett dag och tid på dygnet. Så det blev inte mycket till firande på avdelningen, inte heller juldagen var lugn. Men nu är det gjort!

På juldagen firade vi lite jul med Olas föräldrar och syster med familj, julklappsspelet gick inte hem i år, vinsten gick till Karin och Mats! Annandagen kom pappa och hans familj på besök och på kvällen fick vi besök av ett kompispar från stockholm! Hugo fick massor med julklappar, nu ligger man i lä! Till sist ville han inte öppna sina paket uatn han skakade på huvudet när han fick ett... fick spara några paket som han fick öppna någon dag efter istället. Några av hans julklappar var ett kök från ikea, jätte häftigt med tillhörande kastruller, hushållsmaskin och leksaksmat, han fick även en sackosäck, dvd-spelare att ha i bilen, kläder, kritor, bilar, lego, teletubbiesnalle mm

Har bara jobbat en dag denna veckan och är ledig hela nyårshelgen. Idag är jag dock lite krasslig. Ont i halsen och allmänt vissen, Ola har också varit dålig men hoppas det är över till imorgon. Hugo har sovit hos mormor och "moffe" inatt. Nu ska jag vila lite innan vilddjuret kommer hem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar