söndag 18 december 2011

Herr Gran har flyttat in hos oss!

Idag åkte vi iväg för att köpa oss en fin gran. Ingen sån där "vanlig gran" utan en ståtlig kungsgran blev det! Men jisses så dyrt! 420:- för en kungsgran, 220 :- för en vanlig och 560:- för en slottsgran...!!! Inte klokt vilka priser! Vi hittade nog vår kungsgran på avdelningen för andra sortering för den var något billigare :) Men super fin ändå och vi blev nöjda! Hugo sov sig igenom granköpet... Granen åkte upp på biltaket och så körde vi hem.


Nu står han snyggt och prydligt i vardagsrummet och glänser! Jag är inte så mycket för att blanda en massa färger så det blev en silvergran med endast silverfärgat pynt.


Oj så populärt det var att klä granen och springa med julgranskulor till mamma och pappa och sen dra av dom från grenarna igen kasta dom på golvet så att dom studsade...

...och Caesar var väldigt intresserad fast på håll än så länge. Får se om han tänker låta den va. Han kanske slutar gå ut nu när han har ett träd inomhus som han kan klättra i, för han visar klart och tydligt att det är för kallt ute för hans smak..... Vi får väl se om granen står upprätt imorgon bitti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar