lördag 31 december 2011

Gott Nytt År!

Vi befinner oss i småland. Vi ha idag ett vinterlandskap, kallt och frostigt och klarblå himmel. Vi kommer att fira in det nya året här hos svärföräldrarna. Hugo stormtrivs hos farmor och farfar, vi får knappt röra honom. Eftersom vi befinner oss på landet, där det är knäpp tyst ute bara naturen som hörs vilar vi upp oss från all stress där hemma. Här är underbart att vara!

Året som gått har varit fantastiskt händelserikt! Vi har renoverat hela vårt hus, flyttat från lägenheten på Norra vägen till huset, Hugo har växt och blivit större nu är han 1,5 år och utvecklingen bara går framåt. Hugo har börjat på dagis, och jag har börjat jobba efter mammaledigheten. O har börjat på sitt nya jobb. Och vi har haft den fantastiska möjligeheten att bli gravida igen! Vilket år!
Nästa år kommer säkert bjuda på en hel del härliga upplevelser! Vi ska bli tvåbarnsföräldrar, i maj tittar lilla/lille bebisen ut på ett eller annat sätt. Hör och häpna jag ska nolla och fylla 30 år!!! Härligt att bli äldre men samtidgt skrämmande att åren bara går. Förhoppningsvis kommer det hända en hel del i huset även detta år. Caesar blir vuxen i april då han fyller 3! Jag ser verkligen fram mot nästa år!
Gott nytt år och god fortsättning alla fina!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar