onsdag 4 maj 2011

Vårt sämsta köp!

För några år sedan köpte vi vår säng. Sen den dagen har vi ångrat det köpet! Vi köpte oss en "hel " säng (varför!?!?) med en hel madrass. När vi kom hem från Helsingborg och skulle få upp sängen till vår vindslägenhet som vi då hade stötte vi på patrull! Sängen var för stor för att få upp för sista trappan upp till lägenheten. Vi pressade och tryckte och hade oss och en hel del sura miner och svordomar utbyttes. Efter en paus och efter att vi tagit bort plasten och kartongen runt sängen så helt plötsligt fick vi upp den, dock var den inte helt ren och fin efter och taket i trappen gick dessutom sönder... Och dagen vi flyttade gick den ner med lite ansträngning. Så kom då dagen då vi skulle få in aset i huset... hur skulle det gå! Nja, vi hade redan räknat ut att det nog inte gick att få upp den genom trappen där inne...







När det inte gick inne så fick plan B träda in. Det fina balkongräcket fick sågas itu.


Med stege och rep skulle det lösas! Annars skulle sängen en gång för alla slängas! Nästa gång kommer vi inte köpa oss en hel madrass!


Tungt och svettigt i värmen!


Men upp kom sängen tillslut!


Vi ska hitta nån som kan svetsa fast vårt balkongräcke igen men tills dess får ett rep räcka. Caesar luftar sig på balkongen, han tycker att det är kalasbra att altantaket ligger så nära så att man kan gå på upptäcksfärd!

3 kommentarer:

  1. Inget r omöjligt, bara lite svårt o komma på lösningar i bland... ;)
    (En fd skolkamrat från Båstad)

    SvaraRadera
  2. Kul att du hittat min blogg! Hoppas allt är bra med dig!?

    SvaraRadera
  3. Alltid kul med nya bloggar speciellt när man vet vem de är ;)
    Jag mår bara bra!

    SvaraRadera