söndag 15 maj 2011

Varbergs Kurort

Då var vi hemkomna från Varbergs kurort. Möjligen något tröttare än när vi åkte. Har ätit fantastiskt gott och bott väldigt bra i den nyrenoverade byggnaden Villa Apelviken, dock var spa:t inte som vi förväntade oss. Vi hade skyhöga förväntningar eftersom Varbergs kurort fått utmärkelsen Sveriges och Europas bästa spa. Går tyvärr inte att jämföra med asia spa som ligger inne i Varbergs innerstad som är mycket bättre. Detta spa:et var rätt så litet, en havsvattenpool som mest luktade tång men helt okej att bada i, hyffsat varm, en varmvattenspool som egentligen inte var så varm, ett bubbelbad som var helt okej och en kall badkälla med 14 gradigt vatten som jag faktisk hoppade ner i (efter att ha blivit mutad med present) !!! Tre bastur fanns. Vad som drog ner spa:t var att där var gammalt och slitet, skitigt och inte helt fräscht tyvärr. Nu tog vi inte några behandlingar, dom är säkert jätte duktiga på det men badet tycker jag är extremt viktigt på ett spa! Jag har länge velat åka dit och jag är glad att vi har varit där!




Varbergs Kurort, utsikt från Villa Apelviken


Gröna badrockar och vita tofflor var dresskoden på spa:et.


Herr Lehmann fick följa med på spa! Favorit vinet!


Fantastiskt god mat! Till lunch fick vi lax och nypotatis med en fantastisk salladsbuffe. Till middagen serverades inbakad fläskfilé med svampsås och så en härlig frukostbuffé!


Hugo sov för första gången över hos mormor och Ola och dom hade en underbar tid tillsammans. Känns skönt att ha det avklarat, nu vet vi att det funkar att sova borta! Måste ju berätta att Hugo idag lärt sig krypa på riktigt! och han reser sig mer och mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar