onsdag 6 mars 2013

Nappkriget

Just nu är jag så trött på allt napptjat här hemma! H vill helst ha napp hela tiden, det har blivit ett beroende. Vi har kört med att han får ha den när han sitter i soffan och vilar och när han sover på natten. Det har resulterat i att han helst sitter i soffan alltid, bara han får ha nappen i munnen... Igår blev jag så trött på detta nappkrig så vi bestämde att från och med nu får han bara ha nappen när han sover. Alla nappar har plockats undan. Ellens rör han inte..
Till sommaren planerar vi att göra oss av med napparna helt och hållet, men det måste han vara med på själv också.
Vad gäller blöja så har han fortfarande det på natten och inte på dan. Han är super duktig och säger till när han behöver gå på toaletten. Vi påminna honom regelbundet. Alltid kissa tex efter maten, innan läggdags och när han vaknar på morgonen. I och med detta så har hans bajsande blivit så mycket bättre! Nöden har ingen lag. Igår var vi ute efter dagis och rätt vad det var blev han kissinödig. Det var bara av med overall och ner med byxorna så löste vi det med!
Han börjar bli stor nu! Snart 3 år!




Lilla loppan testade sandlådan i går. Vi hade riktig vårvärme 9 grader varmt. Så nya overallen åkte på, måste införskaffa ett par skor till henne! Hon tycket det var jätte kul med sand och satt ett bra tag och lekte. Annat var det med H som alltid hatat att bli skitig om händerna! Sandlådan var aldrig hans bästa vän när han var mindre! Första snödroppen har tittat fram!
Idag var det soligt i morse men nu har molnen täckt himlen. Snart dax att hämta på dagis sen bär det av mot gula huset, egentid med Evve!! LÄNGTAR!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar