lördag 9 mars 2013

Ellen 10 månader!

06.30 skulle lilla loppan upp idag. Hugo och pappa fick ligga kvar. Första ordet börjar komma, hon säger mammamammamamma. Om hon förstår vad hon säger vet jag inte men ofta säger hon det när hon kryper mot mig. Även dada och något som skulle kunna likna pappa. 10 månader den 2:e mars, bara två månader kvar till ett-årsdagen! Vår stora tjej, fast för mig kommer hon alltid vara mitt lilla spädbarn! 


Hon kryper och ställer sig upp, går ett par steg när hon håller sig i bordet. Pinsettgreppet har kommit och hon kan vinka. Var och vägde henne på BVC, hon är fortfarande en liten tjej men hon följer sin kurva och det är det viktiga! 
Inga tänder har velat titta upp än så vi väntar med spänning på dom små risgrynen. Hon är duktig på att gå och lägga sig, lägger sig vid kl 19 efter en flaska välling, somnar själv i sitt rum, vaknar upp några gånger per natt men räcker att man stoppar in nappen så sover hon vidare till oftast 07 på morgonen. Ska inte klaga! Världens underbaraste lilla dotter! 



Att ha två barn är så himla kul, att se deras olika personligheter utvecklas är underbart. Att ett syskonpar kan vara så olika som natt och dag är fascinerande. Vi har verkligen fått en av varje. En flicka och pojke, en glader och en butter. Antar att det kommer ändras i tonåren dock...hehe! Till och med i magen under graviditeten var dom så olika. Det är verkligen en gåva att få vara med om detta! Vi är så tacksamma!

Vågar knappt säga det högt men sista veckan har Hugos trots varit SÅ mycket bättre! Det underlättar vardagen enormt! Han kan till och med klä på sig ytterkläderna själv och bara det är jätte skönt!Sen nappförbudet dagtid sattes upp, har napptjatet helt försvunnit och vi slipper bråka om det! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar