söndag 17 mars 2013

Lördagkväll med fina vänner

Igår kväll var vi bortbjudna till grannarna på andra sidan stora vägen. Barnen lekte och vi fick umgås och snacka lite skit. Vilgot och Mio gick och la sig i vanlig tid (därav inga bilder på dom två godingarna) Stina och Hugo stannade uppe lite längre, men till slut var även dom så trötta att dom ville hellre gå och lägga sig. 


Vi fick mycket god mat och dryck! Att gå bort med Ellen på kvällen är inte det lättaste. Hon behöver sina rutiner för att slappna av. La henne först i vagnen där hon somnade men när hon inte kunde vända sig om så vaknade hon och det var precis hopplöst att få henne att somna om.


Så här pigg var hon när klockan var 22, sitta med vid bordet och käka rån var ju jätte roligt! Inga sura miner här inte! Hon är sällan arg och ledsen! Men även hon blir trött och då blir man lite grinig så kl 23 packade vi ihop oss och gick hem. Det blir tidiga kvällar när man har små barn. Hugo är inga problem att lägga borta, han somnar och blir oftast sovandes.


Varför sova länge, kl 6.30 skulle prinsessan upp! Jag fick dock sovmorgon av min underbara hälft!


Idag åkte grinden upp! Tyvärr kan vi inte fästa den längre ner. Hoppas hon blir mindre intresserad av trappan nu. 
Hugo är hos mormor och moffe och leker idag, jag och O har passat på att rensa lite. Har sålt lite på loppisen. Pengarna får gå till kläder åt barnen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar