onsdag 30 januari 2013

Blir det kväll idag också!?

Hade betalat mycket för lite egentid idag.
Efter en dag med diarre och magont är jag SÅ trött! Hugo var lös i magen igår och därför valde vi att inte lämna honom idag på dagis... men han är hur pigg som hellst, inga diareer, klättrar på väggarna typ. Var enda liten pinal vi har här hemma har dragits fram. Alla leksaker, filtarna och kuddarna ligger slängda på golven, ytterkläderna ligger slängda i hallen, lego, bilar, alla mina tidningar ligger på golvet. Puffen dras runt i huset fram och tillbaka och gärna så nära Ellen som möjligt.
Köket är fullt med disk!
På tv:n spelas 15:e avsnittet av Dora-utforskaren. Är så trött på denna engelsktalande tjej!
Trotset flödar! Vill inte gå på toa, vill inte borsta tänderna, vill inte klä på sig. Får jaga honom runt i huset.
Och så har vi Ellen...som kryper. Hon är snabb och det gäller att hänga med för hon plockar gärna upp alla små smulor, intorkade makaroner och annan smuts från golven och stoppar i munnen.
Dags att sätta upp grinden igen... hittade henne innan på första trappsteget sittandes på knä.. Hur kom hon dit!? Hon reser sig upp själv också, och hon har kommit på att det finns ju massa kul på borden! För där står ju alla saker som hon inte får ha. Alla dom hundra miljoner små bilar som storebror envisas med att ha här nere och inte på sitt rum. Hon kryper runt och drar i kablar, studerar eluttagen och hon är en jäkel på att finna saker! Kan inte lämna henne en sekund!
Puh, helt slut i kroppen!
Och så det där dåliga samvetet man har när man inte tar ut barnen... Då man känner sig som en riktigt usel mamma. Tv: står på och jag sitter som ett vrak i soffan och längtar efter att det ska bli kväll någon jävla gång.!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar