söndag 29 december 2013

En helg i toppklass!

En överraskning. En fantastisk överraskning. Vi satt och åt frukost när det knackade på dörren. Mamma och Ola kom. Med sig hade dom tre kuvert och en flaska bubbel. Vi skulle göra oss klara direkt för att bli skjussade till tågstationen ovetandes om vart vi skulle åka. 
Packning för en natt skulle tas med och badkläder. 
Tåget gick mot Göteborg. 
Tyvärr blev vi rejält försenade, då tåget före oss kört på en person vid Varberg, med dödlig utgång. Tragiskt! Vi fick vänta i Falkenberg innan vi kunde ta nästa tåg vidare mot Göteborg.
Första kuvertet öppnades där vi fick reda på vilket hotell vi skulle bo på. Clarion Hotell Post. Lyxhotellet vi stått och tittat på i somras, då vi tog oss något att dricka innan Robbie Williams konserten.  Inte kunde vi ana att vi skulle bo på detta fina hotell!
Andra kuvertet öppnade vi när vi kom in i vårt rum, där mamma skrivit några otroligt fina rader om att vi trötta småbarnsföräldrar var värda ett dygn för oss själva, bara vi två. 
Vi gick ut en sväng på stan. Kollade in mellandagsrean, kaoset. Med folk, hua! Lite väl mycket folk för min smak! Ett köpcentra i Ge-Kås-stil. 
Åt en god middag på hotellets restaurang Norda grill och bar. God mat och gott vin. 



Senare på kvällen tog vi oss ett bad i deras utomhuspool uppe på taket på 13:e våningen med utsikt över hela Göteborg. En varm pool i ruggigt kallt väder. UNDERBART skönt!
Hotellet var väldigt fint, fräscht och lyxigt. I foajén stötte vi ihop med Magnus Uggla. 
På söndagen tog vi tåget hem för att fira jul nr 2 med delar av min familj. Julklappsöppning och Biff Bourguignong. 
Tack mamma och Ola för denna fantastiska helg, ni är underbara! Det var första gången Ellen passades ett helt dygn och över natten! Och det gick jättebra! Ganska skönt att få lite andrum ibland och vila upp sig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar