onsdag 27 november 2013

Julklappsinhandling

Jag och Linda och några andra besökte det gula huset med hopp om att finna fina julklappar. Med skyddslappar för ögonen  dundrade vi förbi schampo, tvål, tvättmedel och plastpåsar. Inget sånt, inget onödigt kraffs skulle ner i vagnen. Det kan man köpa lika billigt i stan resonerade vi. Vagnarna fylldes på med lussekläder, vantar, strumpor, småsaker som ska bli småpaket till adventskalendern, leksaker, leksaker och åter leksaker. Behöver vi verkligen mer leksaker. Jag tänkte mest på att skiten ska städas undan varje kväll... I detta överflöd köper vi mer leksaker. Man kanske skulle införa att efter varje jul och födelsedag så ska det rensas ut gamla leksaker som inte används som man skänker till bättre behövande, annars får vi nog bygga ut efter ett par år. 
Hur som helst så fick vi tag i många fina saker. Lite, lite julpyssel slank ner i vagnen. Ett par fina ljusstakar, en adventsljusstake och julköksgardiner. 
Hugo är klar, han är ju lite lättare att hitta bra saker till än lilla Ellen som ännu inte riktigt bryr sig om vad hon leker med, bara hon har något att leka med. Så till henne får det bli lite kläder också.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar