torsdag 2 maj 2013

Ellen 1år!

Tänk att det har gått ett år sen hon kom, vår älskade lilla Elle! Minns dagen som igår, vilken fantastisk upplevelse det var. Värkarna började så smått på natten till den 2:e maj. På morgonen packade vi ner sista grejerna och körde och lämnade Hugo på dagis. Efter det åkte vi direkt till förlossningen för kontroll. Var bara öppen 3 cm så vi fick åka hem en sväng men redan en timme senare hade jag etablerat värkarbete och var öppen 5 cm. Tillbaks på förlossningen fick jag lustgas och epidural bedövning. Bara några timmar senare föddes denna underbara glada lilla tjej. Vilken lycka och vilken kärlek från allra första stund! Att ett helt år, en hel sommar, en höst, en vinter och en vår har gått är ofattbart!


Hon är fortfarande vår lilla "nyfödda", hon kommer nog alltid förbli vår lilla lilla tjej. Liten men tuff. Hon har lärt sig att säga mamma och det säger hon hela dagarna, jämt och ständigt. I förra veckan tog hon sina första stappliga steg. Hon står stabilt utan att hålla i sig. Hon kan vinka, klappa händerna och kasta leksaker långa vägar. 
Idag har vi firat vår lilla tjej med paket och rosa små cupcakes. Hon har fått kläder, leksaksbestick och tallrikar, ett lekbord att ha utomhus och en hylla till rummet. 



På eftermiddan kom Linda och Stina och hälsade på med blommor och paket. Ellen fick en jätte söt vårjacka. Vi bjöd på mat, och Stina och Hugo fik leka av sig lite. 
Jag tror att Ellen är jätte nöjd med sin dag, hon somnade gott ikväll. På lördag blir det kalas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar