söndag 1 januari 2012

Hemmaplan igen!

Denna långa väg mellan svärföräldrarna och oss, 4 timmars bilresa, och så tråkig väg rakt genom smålands skogar... idag har vi åkt hela långa vägen igen, från 0 grader och snö till 7 plus grader och regn! Hugo har varit så duktig så jag är så stolt över honom! Sov i 2,5 timmar och sen kollade han på teletubbies via sin dvd som han har i bilen, perfekt sysselsättning! När vi närmade oss Simlångsdalen började han knorra och då vR vi ju nästan framme! Caesar är också så grymt duktig när vi åker iväg, han säger inte många knyst i bilen och på landet springer han fritt ute som inne och kommer alltid tillbaka till oss! Underbart att se hur bra han har det!

Nyårsafton blev bra. Lugna gatan om man jämför med tidigare år då man har partayat! Jag somnade i soffan 23.30 och fick väckas när vi skulle fira in det nya året. På landet är det så tyst och lugnt och inte en raket i sikte! Underbart! Hatar raketer som låter! Tycker mest synd om alla djur som far illa. Vi har nu infört en ny tradition då vi tänder rislyktor och släpper i väg! Så mycket finare än störiga raketer! och så mycket värdigare för våra djur!

Nu är vi hemma igen, kallt var det i huset när vi kom in. Vill ju inte elda för kråkorna när vi inte är hemma men nu får det banne mig bli lite varmare! Jag har lagt H tre kvällar i rad så ikväll var det O tur! Imorgon är det jobb igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar