torsdag 29 augusti 2013

Klätterapan. ..

Vi hade en jätte trevlig stund på Sagoängen igår med kompisarna efter dagis. Erika hade med sig grejer till att grilla korv. Barnen lekte. Och så hände det som inte får hända. Ellen ramlar inne i huset där hon har klättrat upp på sittbänken. När jag är påväg mot henne tappar hon balansen och ramlar bakåt, slår huvudet mot bordet och studsar ner och slår även i marken med sitt lilla huvud. Hon blir ledsen med en gång, mer otröstlig än vad hon brukar vara. Ellen är en tålig tjej i vanliga fall. Vi åker hem direkt och i bilen slumrar hon till och tillslut somnar och när jag stannar bilen kräks hon. 
På akuten får vi vänta och vänta och vänta. Nu har lilla Ellen piggat på sig och röjjer i väntrummet. Efter 5 timmar på fastande mage får vi träffa läkare som vill lägga in Ellen över natten för observation med kontroller 1 ggr/ timmen för en misstänkt hjärnskakning. Efter lite välling somnar Ellen i min famn för att sedan bli väckt stup i kvarten. 


Natten var lugn. Inte mycket sömn men huvudsaken är att Ellen mår bra. Efter ronden fick vi åka hem igen till en längtande storebror. Hugo var aldrig en klättrare. Ellen däremot klättrar på precis allt. Så fort jag vänder ryggen till! Låt denna period gå över fort. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar