torsdag 10 november 2011

Håll bovarna borta!

Inbrotten i villor har ökat markant senaste månaden. Igår kom här en securitassnubbe och sa att det varit inbrott i ett av husen här på vår gata och han ville bara höra så vi inte hade märkt något av det då vi har larm. När vi flyttade hit så ville vi absolut ha ett larm i huset, dels för min mörkrädsla och dels för tryggheten när man åker hemifrån och inte bara när det gäller inbrott utan även vid brand.
Vi har securitas verisure larm med kameraövervakning och det är värt varenda krona! Jag har nog aldrig känt mig så trygg. Dessutom kan man hämta ner en app till iphonen där du har full koll på larmet, när det larmades på och utav vem, så är du bortrest har du full koll.
Det är inte bara inbrott som man fruktar utan även brand. Skulle det börja brinna här larmar brandlarmen på alla våningsplan och dessutom sätts kamerorna igång så de på larmcentralen på securitas kan se om rökutvecklingen och brandkår larmas direkt utan att vi behöver göra någonting, på så sätt har man en chans att rädda både sig själv och huset.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar