onsdag 11 juli 2012

Tomt hus

Det är så tomt utan Hugo! Han är i Småland på semester hos farmor och farfar, och kommer hem imorgon. Vi längtar efter honom SÅ mycket!!! Men vad vi hört så har han det jätte bra och har knappt frågat efter oss någonting.. : / Det är full rulle när man är med farmor, det hittas på grejer hela tiden, dom har badat, tittat på kossor, lekt och busat!
Vi passade på att träffa goda vänner igår som inte har barn, alltid lättare att ses utan barn då. Nu var ju lilla E med men hon räknas knappt eftersom hon mest ligger tyst och nöjd i sin vagga. Har även suttit en del med en fotobok som jag håller på med, när hinner man sånt annars!? Idag blir det en sväng till stan...med enkelvagn...!
Jag känner mig utvilad. Lilla Elle har sovit som en liten prinsessa nu två nätter i rad. Ja, man kan faktiskt säga att hon sovit hela nätter! Ammat vid 23-23.30 sen inte förrän 05.40 idag!! Hugo var jätte tidig med att sova hela nätter, från det att koliken försvann vid tre månader så sov han hela nätter i sitt eget rum dessutom! Denna lilla sessans rum är inte klart, utan vi ska påbörja projekt flickrum snart, måla, sätta upp fondvägg i något rosa och pimpa! Sen kan hon också flytta till eget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar